een Qvilt is dubbelzijdig te gebruiken

PUUR & DESIGN

De ‘klassieke’ Qvilt! Deze vloer- en wandkleden zijn gemaakt van 100% Merino wolvilt. En hebben van nature een luxe uitstraling.

 

KLEUR & NATUREL

Het 100% merino wolvilt van de puur&design kleden is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren, maar ook in mooie naturellen en grijstonen.

Door verschillende kleuren Qvilt-elementen te combineren, die elementen werken als hele grote pixels die met elkaar vervlochten/verbonden worden, en daardoor ontstaan er oneindig veel design mogelijkheden. Vlakken, patronen, randen en zelfs kleur verlopen zijn mogelijk.

Maar door het ontwerp juist eenvoudig en rustig te houden accentueer je de natuurlijke structuur van de Qvilt kleden. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar vaak is eenvoud toch het mooist.

 

een Qvilt is dubbelzijdig te gebruiken
een Qvilt is dubbelzijdig te gebruiken

WATER & ZEEP

Wolvilt is de oudste vorm van textiel. Het wordt gemaakt door de vezels van de schapenwol aan elkaar te laten klitten. 

Dit kan met water, zeep en vrijving 

Schapenwol heeft een luxe uitstraling en unieke akoestische eigenschappen, die het woon en werkcomfort verbeteren.
Het is van nature vuilafstotend, brandwerend en vlamdovend. Het is biologisch afbreekbaar en nog eens recyclebaar.  

 

VLOER & WAND

Het wolvilt van de puur&design kleden is stevig en compact. Waardoor deze kleden ook gebruikt kunnen worden als vloerkleed. Maar ze zijn natuurlijk ook prachtig aan de wand om de akoestiek te verbeteren. Of wat denk je van een wandkleed dat doorloopt op de vloer, of andersom, een vloerkleed wat hangt aan de muur.

 

een Qvilt is dubbelzijdig te gebruiken